Naar bedrijfsmakelaars

Taxatie in Nunspeet: wat is de waarde van uw woning?

Door een taxatie krijgt u inzicht in de waarde van uw woning in Nunspeet en omstreken. Onze makelaars zorgen voor een snelle afhandeling en leveren officiële en goed onderbouwde taxatierapporten die gevalideerd zijn door het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut).

Waarvoor hebt u een taxatierapport van een makelaar nodig?

  • Er zijn verschillende redenen waarom u een taxatierapport van uw woning nodig heeft:
  • Het aanvragen van een hypotheek bij het kopen van een woning
  • Wijzigen van uw lopende hypotheek, bijvoorbeeld bij een nieuwe rente
  • U wilt de waarde vastleggen bij bijvoorbeeld echtscheiding of overlijden
  • U wilt de waarde vastleggen in het kader van de WOZ (Wet Waardering Onroerende Zaken)

Uw woning laten taxeren door onze makelaars?

Wilt u goed onderbouwd taxatierapport en een snelle afhandeling van de taxatie? Onze makelaars voeren graag een taxatie voor u uit.

Recensies Van de Loosdrecht

De verkoop van een woning is spannende gebeurtenis en dan is het van groot belang om je te laten adviseren door kundige mensen. Dit betekent ook dat je moet vertrouwen op andermans oordeel en af en toe los moet durven laten. Bij het eerste contact met Van de Loosdrecht Makelaars, in de persoon van Hanneke van Zalk, was dit vertrouwen aanwezig. Een professionele indruk, oprechte interesse, de advisering omtrent de prijsstelling en de wijze van op de markt brengen van de woning deed ons besluiten de verkoopopdracht aan hun te gunnen. Het proces werd tijden de voorbereiding, bezichtigingen en onderhandelingen goed begeleid door zowel Hanneke als Jorik wat resulteerde in een snelle verkoop. We zijn erg tevreden over het hele proces en bevelen Van de Loosdrecht en hun professionals van harte aan!
Op zoek naar een woning?
Plaats gratis zoekopdracht