Naar bedrijfsmakelaars

Wilt u een gratis waardebepaling van uw huis in Nunspeet?

Door onze kennis van de regionale huizenmarkt maken wij een goede en reële waardebepaling van uw huis. Mogen we u een goed beeld geven van de waarde van uw huis?

Uw huis verkopen met
dé verkoopmakelaar uit Nunspeet?

Uw huis verkopen doet u niet iedere dag. Duidelijkheid over de huidige waarde en verkooptijd is belangrijk. Als ervaren NVM verkoopmakelaars zorgen we voor een juiste balans tussen vraagprijs, presentatie en promotie. Wij gaan altijd voor de hoogst haalbare verkoopprijs, niet voor de snelle verkoop. Door net wat meer tijd te nemen, krijgt u een eerlijk én hoger bod.

Onze verkoopmakelaar verkoopt uw huis in 4 stappen

Het verhaal van uw huis en u als verkoper staan bij onze verkoopmakelaars centraal tijdens de verkoop. Met veel zorg zetten onze verkoopmakelaars elk huis in de verkoop, zodat het de aandacht krijgt die het verdient. In vijf stappen maken we uw huis verkoopklaar en zorgen we voor de hoogst haalbare verkoopprijs.

Gratis waardebepaling van uw koophuis

Bij het bepalen van de juiste verkoopprijs van uw huis spelen onder andere de bouwkundige staat, het onderhoud, de afwerking, locatie en de grootte van het perceel een belangrijke rol. Met onze ervaring, marktkennis en een uitgebreid vooronderzoek, stellen we een realistische en hoogste haalbare vraagprijs van uw huis vast.
Gratis waardebepaling van uw koophuis

Uw huis klaar maken voor de verkoop

Om ervoor te zorgen dat uw huis een grote groep potentiële kopers aanspreekt, maken we samen uw huis verkoopklaar. We stellen samen de vraagprijs vast en zetten uw huis op het juiste moment op de markt. Ook geven we tips waarmee u uw huis aantrekkelijker maakt voor kopers. Bijvoorbeeld hoe u een ruimte net iets anders in kunt delen waardoor deze beter tot zijn recht komt of adviseren we om de tuin een onderhoudsbeurt te geven.
Uw huis klaar maken voor de verkoop

Complete presentatie voor maximale aandacht

Met onze professionele presentatie trekken we de aandacht van veel potentiële kopers. Onze vaste fotograaf zet uw huis zo optimaal, maar ook realistisch, mogelijk op de foto. Ook zorgen we voor uitgebreide kleurenplattegronden van het huis, inclusief een NEN-meetrapportage. Met een video maken we de presentatie compleet.
Complete presentatie voor maximale aandacht

Aansprekende en doelgerichte marketing

Goede marketing brengt uw huis onder de aandacht van veel potentiële kopers. Als NVM verkoopmakelaar zetten we uw huis standaard op Funda. Met meer dan 3 miljoen unieke bezoekers per maand is funda.nl de meest bezochte woningsite van Nederland. U krijgt een zo uitgebreid mogelijke presentatie op Funda, waardoor uw huis vaker en sneller vertoond wordt. Hierdoor krijgt uw huis meer aandacht. Maar we boren meer online kanalen aan, zoals onze eigen site en social media. Daarmee brengen we snel en effectief uw huis onder de aandacht.
Aansprekende en doelgerichte marketing

Stille verkoop in Nunspeet

Stille verkoop door onze verkoopmakelaars is dé oplossing als u nog niet wilt dat iedereen weet dat uw huis te koop staat. 

Ervaring met Van de Loosdrecht als verkoopmakelaar

Betrokken verkoopmakelaars

De verkoopmakelaar en collega's van Van de Loosdrecht uit Nunspeet waren zeer betrokken met de verkoop van mijn huis! Ik raad hun zeker aan bij verkoop van je huis.

Binnen 2 weken ons huis verkocht

Eén van de beste eigenschappen van het kantoor is dat ze de tijd nemen. Ze zorgen voor geen onnodige druk en gaat daarmee voor een kwalitatieve goede verkoop. De van te voren gekozen marketing en verkoopstrategie hebben gewerkt en zo was ons huis binnen 2 weken verkocht. Ook als aankoopmakelaar weten ze goed om te gaan met de 'roze bril', mee te gaan in ons enthousiasme en toch tegelijkertijd een kritische beeld van de woning weten te schetsen.

Uitstekende makelaar

Deze makelaar is uitstekend van kwaliteit, heeft kennis van zaken en geeft vrijblijvend gedegen advies. Verder is deze makelaar te typeren als no-nonsense, prettig correct en adequaat in communicatie en afstemming met alle betrokken partijen.

Op zoek naar een woning?
Plaats gratis zoekopdracht