Naar bedrijfsmakelaars

Huis kopen in Nunspeet?

Onze aankoopmakelaars zoeken graag met u mee naar het huis waar u zich écht thuis voelt.

Huis kopen in Nunspeet
met aankoopmakelaar?

Wilt u een huis kopen in Nunspeet met aankoopmakelaar? De zoektocht naar een nieuw huis kan soms een uitdaging zijn. Wat voor soort huis past het beste bij u en hoe vindt u het juiste huis? Onze aankoopmakelaars stellen vragen, luisteren naar uw woonwensen en durven eerlijk en kritisch te zijn tijdens een bezichtiging. Met onze plaatselijke marktkennis en jarenlange ervaring als NVM aankoopmakelaar vinden we samen het huis in Nunspeet en omstreken dat het best bij u past!

Onze aankoopmakelaar vindt uw nieuwe thuis

De aankoopmakelaars van Van de Loosdrecht luisteren goed naar uw woonwensen, stellen vragen en gaan actief op zoek. We kijken objectief, kritisch én durven u te adviseren om een huis niet te kopen. In 5 stappen vindt uw aankoopmakelaar het huis waar u zich écht thuis voelt.

Huis kopen met aankoopmakelaar in Nunspeet

Om samen het juiste huis te vinden, brengen we eerst uw woonwensen in kaart. We luisteren naar uw woonwensen en vragen door. Zo krijgen we een compleet beeld voor uw zoekprofiel. Vervolgens gaan we actief op zoek naar het huis dat bij u past.
Huis kopen met aankoopmakelaar in Nunspeet

Aankoopmakelaar zoekt actief naar een huis in Nunspeet

Staan er geen huizen te koop die aan uw wensen voldoen? Met het zoekprofiel dat we samen hebben opgesteld, houden wij voortdurend de woningmarkt voor u in de gaten. Zodra er een huis op de markt komt dat bij uw zoekprofiel past, nemen we zo snel mogelijk contact met u op.
Aankoopmakelaar zoekt actief naar een huis in Nunspeet

Bezichtiging van een huis met potentie

Tijdens een bezichtiging van een huis kijken we met een objectieve bril naar een huis en stellen kritische vragen. Ons advies is eerlijk en we durven te adviseren om toch maar een deurtje verder te kijken.
Bezichtiging van een huis met potentie

Bieden op een koophuis

Wanneer u enthousiast bent over een huis zorgen we voor een bouwkundige keuring en adviseren we u over een realistische waarde van het huis. Natuurlijk voeren we de onderhandelingen voor u uit. Zo bespaart u geld én bent u ervan verzekerd dat u het huis voor een marktconforme prijs en tegen optimale condities koopt.
Bieden op een koophuis

Koopovereenkomst tekenen

Als de onderhandelingen zijn afgerond, wordt er een voorlopig koopcontract opgesteld. We beoordelen deze nauwkeurig en regelen alles rondom de contracten. Zo kunt u er met een gerust hart uw handtekening onder zetten.
Koopovereenkomst tekenen

Ervaring met Van de Loosdrecht als aankoopmakelaar

Helemaal tevreden over de aankoop van ons huis

De makelaar ingeroepen voor de hulp, omdat de verkopende makelaar te gemakkelijk aan het praten was en binnen 5 minuten zijn verhaal een paar keer heeft aangepast. v.d. Loosdrecht heeft dit ook geconstateerd en door het verhaal heen geprikt. En voor ons tot volle tevredenheid afgewerkt.

Fijne aankoopmakelaar

Een fijne en goede makelaar die goed luisterde en handelde naar onze wensen. Het gehele traject als heel fijn ervaren!

Op zoek naar een woning?
Plaats gratis zoekopdracht