Naar bedrijfsmakelaars

De makelaars en medewerkers van Van de Loosdrecht

AartJan de Jong

Makelaar en register taxateur onroerende zaken, alsmede directeur/eigenaar

Jarik Niebeek

Kandidaat-Makelaar

Hanneke de Jong

Boekhoudkundig medewerker

Dinie van Olst

Secretaresse

Rosalie Westerbroek

Commercieel medewerker

AartJan de Jong

Makelaar en register taxateur onroerende zaken, alsmede directeur/eigenaar

AartJan is een makelaar in hart en nieren. Hij brengt koper en verkoper, huurder en verhuurder bij elkaar van zowel woningen als bedrijfsmatig onroerend goed. In Nunspeet is hij de énige makelaar voor bedrijfsmatig onroerendgoed.

AartJan is een rasoptimist, communicatief, heeft mensenkennis en vaart altijd op intuïtie. Zijn werk is zijn hobby en dat maakt hem ontzettend gedreven. De klik met de klant is voor hem onmisbaar. “Is er geen gevoel of vertrouwen bij het in verkoop nemen of past het niet bij Van de Loosdrecht dan verwijs ik klanten eerlijk door”, aldus AartJan.

Klanten zeggen over AartJan dat hij in oplossingen denkt en altijd behulpzaam en bereikbaar is. “Zonder zijn begeleiding hadden we het nooit gered” aldus één van zijn klanten.

Jarik Niebeek

Kandidaat-Makelaar

Jarik is oprecht geïnteresseerd in de reden waarom u gaat verhuizen en waarom u kiest voor een specifieke woning. “Zakelijk kijk ik verder dan ‘verkopen’ want ik zie graag de mens achter de (ver)koper”, aldus Jarik, die begin 2017 zijn opleiding tot Assistent-Makelaar afrondde. Momenteel is hij bezig met de opleiding tot Kandidaat-Makelaar.

Door zijn vooropleiding Bouwkunde heeft hij ruimtelijk, constructief en bouwkundig inzicht. Zijn materialenkennis en vaardigheid in het lezen van tekeningen zijn voor u en ons een absolute meerwaarde. Door zijn heldere communicatie brengt hij zijn kennis duidelijk aan u over. Klanten vinden hem positief, enthousiast en toegankelijk.

Hanneke de Jong

Boekhoudkundig medewerker

Als echte boekhoudster denkt Hanneke tot achter de komma. Ze is zeer perfectionistisch in haar werk en zorgt ervoor dat de financiële administratie op rolletjes loopt. Hanneke is de onzichtbare kracht binnen het bedrijf.

Naast haar liefde voor cijfers, houdt ze ervan actief bezig te zijn in de natuur. Regelmatig trekt ze eropuit om te gaan wandelen, fietsen, hardlopen of mountainbiken.

Dinie van Olst

Secretaresse

Dinie is een echte gastvrouw. Door haar zorgzame karakter staat ze zowel op het kantoor als daarbuiten voor iedereen klaar. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en ze zorgt ervoor dat haar werk op tijd is afgerond.

In haar vrije tijd houdt zij zich graag bezig met sport en is ze met regelmaat te vinden op de tennisbaan of aan het wandelen. Ook is ze een familiemens en dol op haar kleinkinderen.

Rosalie Westerbroek

Commercieel medewerker

Geschiedenis Makelaar Van de Loosdrecht in Nunspeet

Van de Loosdrecht is sinds 1941 dé aankoop- en verkoopmakelaar uit Nunspeet. We vertellen u graag in vogelvlucht over onze rijke geschiedenis. 

1940 - 1945: Oprichting Van de Loosdrecht

In de oorlogsjaren heeft Aart van de Loosdrecht zijn papieren voor het makelaarsvak behaald en werd hij in de rechtbank van Amsterdam beëdigd als makelaar. Op 6 augustus 1941 werd hij ingeschreven in het register van de Kamer van Koophandel.
1940 - 1945: Oprichting Van de Loosdrecht

1948 - 1960: Verkoop en taxatie door heel Nederland

Vanwege de oorlog kwamen de werkzaamheden van zijn kantoor in eerste instantie nog niet echt van de grond, maar vanaf 1 september 1948 ging zijn makelaars- en assurantiekantoor daadwerkelijk in bedrijf. In eerste instantie verkocht en taxeerde hij door heel Nederland; er kwamen veel taxatieopdrachten binnen via verzekeringsmaatschappijen.
1948 - 1960: Verkoop en taxatie door heel Nederland

1960 - 1988: Familiebedrijf

In de beginjaren ’60 kwam eerst zijn zoon Wim van de Loosdrecht binnen het bedrijf en kort daarna ook zijn dochter en schoonzoon Janny & Jan de Jong-van de Loosdrecht. Zij hebben samen met een secretaresse het bedrijf jarenlang gerund.
1960 - 1988: Familiebedrijf

1988 - 1998: Derde generatie

In 1988 kwam AartJan, kleinzoon van oprichter Aart van de Loosdrecht, in de zaak. In de periode die volgde konden Wim en Jan steeds verder een stapje terug doen tot ze in 1998 hun bedrijf hebben overgedaan aan de huidige generatie.
1988 - 1998: Derde generatie
Op zoek naar een woning?
Plaats gratis zoekopdracht