Naar bedrijfsmakelaars

Jan Topweg, Kavel 1

8071 ZH Nunspeet

€ 225.000,- v.o.n.

Foto's

Omschrijving

Locatie
Tussen de Eeckelhagen en Jan Topweg in Nunspeet bevindt zich een uniek parkje omringd met mooie karakteristieke en monumentale bomen. Op deze locatie wordt de royale kavel aangeboden waar u zelf uw eigen droomwoning kunt bouwen. Het betreft een deelperceel, de aangegeven m² zullen definitief ingemeten worden door het kadaster. U komt in een levendige en groene buurt te wonen met basisschool de Da Costaschool aan de Eeckelhagen en leuke gezellige buren aan de Jan Topweg. Wonen op deze plek betekent ruimte en groen en biedt een goede uitvalsbasis voor mooie wandelingen en fietstochten in de adembenemende natuur rondom Nunspeet. Het centrum is op korte afstand gelegen waar u de gezelligheid van het dorp kunt opzoeken en gebruik kunt maken van het gevarieerde winkelaanbod.

Bouwregels
Bij de uitwerking van de woning dient er rekening te worden gehouden met de regelgeving. Naast de algemene regels zoals het bouwbesluit, gelden er specifieke regels voor het plangebied Eeckelhagen.
De maximale bouwhoogte is 10,5 meter
De maximale goothoogte is 6 meter
De maximale bouwbreedte van de te bouwen woningen is 6 meter
Mogelijkheid voor het creëren van 3 parkeerplaatsen op eigen terrein
De plannen dienen uiteraard instemming te krijgen van de Dorpsbouwmeester. Alle specifieke regels zijn vastgelegd in het geldende bestemmingsplan Locatie Eeckelhagen dd. 28-10-2010 welke toegevoegd is in onze prospectus of is in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Lees volledige beschrijving Sluit volledige beschrijving

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 225.000,- v.o.n.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwvorm
n.v.t.
Energielabel
Nog niet bekend

Oppervlakte en inhoud

Geen eigenschappen

Kadastrale gegevens

Oppervlakte

Benieuwd naar
deze woning?

Bel ons Stuur mail
Telefonisch bereikbaar tot 17:30

App je vraag
Per chat bereikbaar tot 21:00

Chat met ons
Per chat bereikbaar tot 21:00