Naar bedrijfsmakelaars

Boterdijk Kavel 4

8072 Nunspeet

€ 520.000,- k.k.

Foto's

Omschrijving

UNIEKE KANS, OM UW DROOMVILLA TE BOUWEN OP EEN BOUWKAVEL AAN DE MOOISTE LAAN VAN NUNSPEET!

Altijd al uw droomhuis willen bouwen, dan is dit uw kans. Op een buitengewone plek, op loopafstand van het centrum van Nunspeet, mogen wij u deze prachtige BOUWKAVEL te koop aanbieden voor het realiseren van een vrijstaande villa gelegen op een perceel van maar liefst 1.865 m².

Op deze unieke locatie waar u de bouwkavel aangeboden wordt, staat nu nog de voormalige huishoudschool, deze bebouwing zal worden gesloopt, met de bouw van een vrijstaande woning krijgt de omgeving weer een geheel ander aanzicht.

De bouwkavel biedt u de mogelijkheid om heerlijk vrij te wonen, ook zijn de bossen, heide en zandverstuiving dichtbij, maar toch woont u hier op korte afstand van de voorzieningen van het dorp Nunspeet. Hanzesteden Elburg en Harderwijk zijn binnen enkele minuten per auto bereikbaar.

Het rustieke, veelzijdige en centraal gelegen Veluwse dorp Nunspeet wordt ook wel het Hart van de Veluwe genoemd. De perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de veelzijdige omgeving. Fiets, wandel of geniet van wateractiviteiten aan het Veluwemeer. Spot wild tijdens een van de wildspeurtochten of ontdek de bossen en heidevelden in de omringende dorpen Elspeet, Hulshorst en Vierhouten. Het nabijgelegen Vierhouten heeft de bijnaam ‘de Culinaire Parel van de Veluwe’, met jaarlijks de Wilddagen en diverse horecagelegenheden.

Nieuwsgierig geworden, neemt u dan contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak.

Bouwregels:

– Mogelijkheid voor het bouwen van 1 vrijstaande woning binnen het bouwvlak
– Er dient een woning gebouwd te worden met een villa-achtige uitstraling waarbij symmetrie in de voorgevel dient te worden vermeden.
– De bouwhoogte is 10 meter.
– De goothoogte is 6 meter.
– Bouwvlak ca. 16 x 12,5 meter.
– Oppervlakte bijgebouwen maximaal 60m² en goothoogte 3m, bouwhoogte 5m.

Alle specifieke regels zijn vastgelegd in het nog onherroepelijk te stellen bestemmingsplan en door het gemeentelijk beleid vastgestelde toetsingscriteria. 

Lees volledige beschrijving Sluit volledige beschrijving

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 520.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwvorm
n.v.t.
Energielabel
Nog niet bekend

Oppervlakte en inhoud

Geen eigenschappen

Kadastrale gegevens

Oppervlakte

Benieuwd naar
deze woning?

Bel ons Stuur mail
Telefonisch bereikbaar tot 17:30

App je vraag
Per chat bereikbaar tot 21:00

Chat met ons
Per chat bereikbaar tot 21:00

Op zoek naar een woning?
Plaats gratis zoekopdracht