Naar bedrijfsmakelaars

Garderenseweg 141

3852 NG Ermelo

€ 549.000,- k.k.

Foto's

Omschrijving

In een prachtige, landelijke, omgeving wordt u te koop aangeboden deze ROYALE BOUWKAVEL op een perceel van 7.867 m². De plek voor de bouw van een vrijstaand woonhuis met mogelijkheid om diverse bijgebouwen te realiseren.

Informatie bouwkavel en bestemmingsplan:

De bouwkavel is gelegen aan de rand van de dorpskern van Speuld.

Het bestemmingsplan laat de bouw van 1 royaal vrijstaand woonhuis toe. De woning mag een maximale inhoud van 750 m³ met een goothoogte van 4 meter en nokhoogte van 9 meter hebben.

De grootte van het bijgebouw mag maximaal de m² van de nu bestaande boerderij worden teruggebouwd. De bouwplannen dienen uiteraard goedkeuring te krijgen van de gemeente Ermelo. Alle specifieke regels omtrent de bouwregels zijn vastgelegd in het geldende bestemmingsplan welke is toegevoegd aan deze brochure of is in te zien via ruimtelijkeplannen.

De locatie van de kavel is uitstekend te noemen. Speuld wordt aan alle zijden omgeven door natuurgebieden, te weten de Ermelose heide in het noordwesten, het Speulderbos in het westen en de landgoederen Staverden en Leuvenum in het noordoosten. Hier kunt u kilometers fietsen en wandelen in de natuur.

Benieuwd of dit de plek is voor uw droomwoning of wat deze plek u verder te bieden heeft? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of om vrijblijvend een bezichtiging te plannen.

Alle op het terrein gelegen opstallen dienen na de overdracht bij de notaris door de koper te worden gesloopt. Deze sloopwerkzaamheden zullen door erkend sloopbedrijf Loonbedrijf P. van den Hardenberg uit Elspeet uitgevoerd worden, de sloop zal, dit jaar al, gefaseerd van start gaan. De kosten voor deze sloop bedragen € 41.923,78 (incl. BTW), in deze kosten is de sloop van de op het terrein staande opstallen inclusief asbestsanering inbegrepen en de sloop van de boerderij exclusief de asbestsanering.

N.B. Voor het agrarische gedeelte betaald u het hoge tarief van de overdrachtsbelasting en over de woning het lage tarief.

Oplevering:

De verkoper geeft aan dat het zijn voorkeur heeft om na de overdracht de woning te kunnen blijven bewonen totdat zijn nieuwe woning gereed is. Direct na het verlaten van de woning kan het geheel worden gesloopt. In de tussentijd heeft de koper de gelegenheid en tijd om onder andere de omgevingsvergunning te regelen voor de nieuwe woning.

Lees volledige beschrijving Sluit volledige beschrijving

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 549.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwvorm
n.v.t.
Energielabel
Nog niet bekend

Oppervlakte en inhoud

Geen eigenschappen

Kadastrale gegevens

Oppervlakte

Benieuwd naar
deze woning?

Bel ons Stuur mail
Telefonisch bereikbaar tot 17:30

App je vraag
Per chat bereikbaar tot 21:00

Chat met ons
Per chat bereikbaar tot 21:00

Op zoek naar een woning?
Plaats gratis zoekopdracht