Naar bedrijfsmakelaars

Indicatie Waarde

Ontdek binnen 3 minuten de indicatiewaarde van uw woning

Zo verkoopt Van de Loosdrecht uw woning

Uw woning verkopen doet u niet iedere dag. Duidelijkheid over de huidige waarde en verkooptijd is belangrijk. Als ervaren NVM verkoopmakelaars zorgen we voor een juiste balans tussen vraagprijs, presentatie en promotie. Wij gaan altijd voor de hoogst haalbare verkoopprijs, niet voor de snelle verkoop. Door net wat meer tijd te nemen, krijgt u een eerlijk én hoger bod.

Uw woning in Nunspeet verkopen in 5 stappen

Het verhaal van uw woning en u als verkoper staan centraal tijdens de verkoop. Met veel zorg zetten we elke woning in de verkoop, zodat het de aandacht krijgt die het verdient. In vijf stappen maken we uw woning verkoopklaar en zorgen we voor de hoogst haalbare verkoopprijs.

Gratis waardebepaling

Bij het bepalen van de juiste verkoopprijs van uw huis spelen onder andere de bouwkundige staat, het onderhoud, de afwerking, locatie en de grootte van het perceel een belangrijke rol. Met onze ervaring, marktkennis en een uitgebreid vooronderzoek, stellen we een realistische en hoogste haalbare vraagprijs van uw huis vast.
Gratis waardebepaling

Taxatie: wat is de waarde van uw huis?

Een taxatie geeft inzicht in de waarde van uw woning. Eén van onze gecertificeerde taxateurs stelt een officieel en goed onderbouwd taxatierapport op. Zo krijgt u een goed onderbouwd taxatierapport wat NWWI gevalideerd is.
Taxatie: wat is de waarde van uw huis?

Uw huis verkoopklaar maken

Om ervoor te zorgen dat uw woning een grote groep potentiële kopers aanspreekt, maken we samen uw huis verkoopklaar. We stellen samen de vraagprijs vast en zetten uw huis op het juiste moment op de markt. Ook geven we tips waarmee u uw huis aantrekkelijker maakt voor kopers. Bijvoorbeeld hoe u een ruimte net iets anders in kunt delen waardoor deze beter tot zijn recht komt of adviseren we om de tuin een onderhoudsbeurt te geven.
Uw huis verkoopklaar maken

Presentatie

Met onze professionele presentatie trekken we de aandacht van veel potentiële kopers. Onze vaste fotograaf zet uw woning zo optimaal mogelijk, maar ook realistisch, op de foto. Ook zorgen we voor uitgebreide kleurenplattegronden van de woning, inclusief een NEN-meetrapportage. Met een video maken we de presentatie compleet.
Presentatie

Marketing

Goede marketing brengt uw woning onder de aandacht van veel potentiële kopers. Als NVM makelaar zetten we uw woning standaard op Funda. Met meer dan 3 miljoen unieke bezoekers per maand is funda.nl de meest bezochte woningsite van Nederland. U krijgt een zo uitgebreid mogelijke presentatie op Funda, waardoor uw woning vaker en sneller vertoond wordt. Hierdoor krijgt uw woning meer aandacht. Maar we boren meer online kanalen aan, zoals onze eigen site, app en social media. Daarmee brengen we snel en effectief uw huis onder de aandacht.
Marketing
Hele fijne begeleiding van Hanneke van Zalk, snelle terugkoppelingen bij bezichtigingen. Dacht zeer actief met ons en onze situatie mee! Na lang (af)wachten konden we ons huis na 1,5 jaar ons huis verkopen en we hebben direct d.m.v. huizenruil ons nieuwe huis gevonden! Ook daarin extra inspanningen door Hanneke om deze niet veel voorkomende situatie goed en professioneel te begeleiden en tot een mooi resultaat te komen!

Stille verkoop

Wilt u de verkoop van uw woning nog niet aan iedereen bekend maken, of hebt u geen haast met uw verhuizing? Stille verkoop is dé oplossing als u nog niet wilt dat iedereen weet dat uw woning te koop staat. Wij bieden u de mogelijkheid om uw woning bij ons in de stille verkoop te zetten. Uw woning zal dan niet op internet te koop worden gezet, maar alleen worden aangeboden aan woningzoekenden uit ons eigen netwerk. Dit gebeurt natuurlijk met de nodige vertrouwelijkheid en zorgvuldigheid. Benieuwd naar onze werkwijze bij een stille verkoop? We informeren u graag over de mogelijkheden hiervan in een gesprek bij u thuis.

Op zoek naar een woning?
Plaats gratis zoekopdracht