Naar woningmakelaars

Zo verkoopt of verhuurt Van de Loosdrecht uw bedrijfspand in 5 stappen

Het verhuren of verkopen van bedrijfsonroerend goed is ons specialisme. Uw pand krijgt bij ons de aandacht die het verdient. Als ervaren bedrijfsmakelaar zorgen we voor een juiste balans tussen de prijsstelling, de presentatie en de promotie. Wij gaan altijd voor de hoogst haalbare prijs, niet voor de snelle handel. Door net wat meer tijd te nemen, krijgt u een eerlijk én hoger bod.

Taxeren: de marktwaarde van uw bedrijfspand

Met een zakelijke taxatie weet u wat uw bedrijfspand waard is. Wij taxeren uw pand als professioneel specialist op de juiste waarde en vertalen dit naar een officieel en goed onderbouwd taxatierapport. Zo krijgt u inzicht in de marktwaarde van uw bedrijfspand.
Taxeren: de marktwaarde van uw bedrijfspand

Presentatie

Met onze professionele presentatie trekken we de aandacht van veel potentiële kopers/huurders. Onze vaste fotograaf zet uw pand zo optimaal mogelijk, maar ook realistisch, op de foto. Ook zorgen we voor uitgebreide en makkelijk leesbare kleurenplattegronden van uw pand.
Presentatie

Marketing

Goede marketing brengt uw bedrijfspand onder de aandacht van veel potentiële kopers/huurders. Als NVM makelaar zetten we uw bedrijfspand standaard op Funda. Ook boren we meer online kanalen aan, zoals onze eigen site en social media. Maar misschien wel net zo belangrijk, wij brengen in ons uitgebreide netwerk uw te koop/te huur zijnde pand onder de aandacht. De aandacht die uw pand verdient!
Marketing

Bezichtigingen

Met onze diepgaande kennis van de markt, ons specialistische vakgebied en met onze resultaatgerichte houding, vinden wij voor u de geschikte koper/huurder. Ook regelen wij de bezichtigen waarbij we nauw contact met u houden.
Bezichtigingen

Onderhandelingen en contracten

Bij serieuze interesse van een koper/huurder voeren voor u de onderhandelingen uit en stellen vervolgens de juiste contracten voor u op. Natuurlijk begeleiden wij u in de oplevering van het pand.
Onderhandelingen en contracten