Naar woningmakelaars

Een bedrijfspand kopen of huren met dé makelaar van Nunspeet in 5 stappen

De zoektocht naar een passend bedrijfspand, kantoorruimte of winkel kan soms een uitdaging zijn. Wilt u een bedrijfspand kopen of huren? Zoekt u een kantoorruimte, winkelruimte of bedrijfsruimte? Met ons vindt u het bedrijfspand waar u uw bedrijf succesvol kunt uitvoeren.

Orienteren bedrijfspanden

Welk bedrijfspand past het beste bij uw onderneming? Om daar achter te komen, stellen we vragen, luisteren we naar uw wensen en brengen zo duidelijk uw zoekprofiel in beeld.
Orienteren bedrijfspanden

Zoekprofiel: Van de Loosdrecht zoekt actief uw bedrijfspand

Staan er geen bedrijfspanden te huur of te koop die aan uw wensen voldoen? Met het zoekprofiel dat we samen hebben opgesteld, houden wij voortdurend nieuwe bedrijfspanden voor u in de gaten. Zodra er een bedrijfspand op de markt komt dat bij uw zoekprofiel past, nemen we zo snel mogelijk contact met u op.
Zoekprofiel: Van de Loosdrecht zoekt actief uw bedrijfspand

Bezichtiging bedrijfspand

Tijdens een bezichtiging van een bedrijfspand kijken we met een objectieve bril naar een pand en stellen kritische vragen. Ons advies is eerlijk en we durven te adviseren om toch maar een deurtje verder te kijken.
Bezichtiging bedrijfspand

Onderhandeling

Wanneer u enthousiast bent over een bedrijfspand voeren we de uiteraard de onderhandelingen voor u uit. Zo bespaart u geld én bent u ervan verzekerd dat u het bedrijfspand voor een marktconforme prijs en tegen optimale condities huurt of koopt.
Onderhandeling

Koop of huurovereenkomst tekenen

Als de onderhandelingen zijn afgerond, wordt er een voorlopig huur- of koopcontract opgesteld. We beoordelen deze nauwkeurig en regelen alles rondom de contracten. Zo kunt u er met een gerust hart uw handtekening onder zetten.
Koop of huurovereenkomst tekenen