Naar woningmakelaars

De NVM bedrijfsmakelaar van Nunspeet en omgeving

Centraal in onze dienstverlening als NVM bedrijfsmakelaar staan ons hoge kennisniveau, onze uitstekende kennis van de markt, onze gedrevenheid als sparringpartner te functioneren met daarbij ons streven naar langdurige relaties. Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen, verhuren, aankopen, aanhuren en taxeren van bedrijfspanden, kantoorruimten en winkelpanden. Ook hebben wij veel ervaring in het adviseren bij het (her)ontwikkelen van locaties.

Ik wil een bedrijfspand huren of kopen

Van de Loosdrecht luistert goed naar uw wensen als ondernemer, stelt vragen en gaat actief op zoek naar een bedrijfspand die bij uw bedrijf past. We kijken objectief, kritisch én durven u te adviseren om een bedrijfspand niet te kopen of huren. Zo vinden we het bedrijfspand waar uw onderneming écht tot zijn recht komt.

Ik wil mijn bedrijfspand verhuren of verkopen

De hoogst haalbare verkoopprijs voor uw bedrijfspand is altijd ons uitgangspunt, niet een snelle verkoop. Uw pand krijgt bij ons de aandacht die het verdient. Als ervaren bedrijfsmakelaar zorgen we voor een juiste balans tussen de prijsstelling, de presentatie en de promotie. Zo trekken we de aandacht van veel potentiële kopers/huurders.