Naar woningmakelaars

Voltweg 11

8071 CZ Nunspeet

€ 3.500,-

Foto's

Plattegronden

Omschrijving

Op het goed bereikbare industrieterrein “De Feithenhof” in Nunspeet wordt deze veelzijdige bedrijfsruimte met meerdere werkruimten te huur aangeboden. De ruimte heeft een totale oppervlakte van circa 458 m² en is geheel gelegen op de begane grond. Het geheel bestaat uit 5 kantoor/werkruimtes , 3 opslagplekken voor de opslag van goederen, 2 toiletruimten en een ruime kantine.

Aan de voorzijde zijn 3 parkeerplaatsen gelegen. Hier vindt u ook de deur welke u direct toegang geeft in één van de werkruimtes. Liever binnen komen via de hal? Dan vindt u de ingang aan de zijkant van het object.

INDELING

Bij binnenkomst via de hal treft u 3 kantoorruimten, waarvan 2 met een eigen entree vanaf buiten. De kleinste werkruimte welke via deze hal kunt bereiken is voorzien van een airco. Aan het einde van de hal bevinden zich de volledig betegelde toiletten. In elke toiletruimte bevinden zich 2 hangtoiletten en een fonteintje.

De tweede hal geeft toegang tot twee werkruimten, waarvan één kleinere ruimte en één grotere ruimte met toegang tot de royale opslagruimten. Via deze hal komt u ook in de en ruime personeels-/pantryruimte.

Deze werkruimte met een doorloop naar magazijnruimte wordt momenteel gebruikt als bakkerswerkplaats. Deze ruimte is natuurlijk ook te gebruiken voor andere doeleinden.

Lees volledige beschrijving Sluit volledige beschrijving

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 3.500,-
Huur conditie
per maand
Status
Beschikbaar
Type aanvaarding
in overleg

Oppervlakten

Oppervlakte bedrijfshal
342 m2
Oppervlakte kantoor
100 m2

Benieuwd naar
dit pand?

Bel ons Stuur mail
Telefonisch bereikbaar tot 17:30

App je vraag
Per chat bereikbaar tot 21:00

Chat met ons
Per chat bereikbaar tot 21:00