Naar woningmakelaars

Kering 2-0023

8072 TD Nunspeet

€ 219.000,-

Foto's

Plattegronden

Omschrijving

Te koop: zeer nette bedrijfsunit gesitueerd in een representatief bedrijfsverzamelgebouw gelegen op een zeer goede zicht locatie op bedrijventerrein De Kolk te Nunspeet. De bedrijfsunit is volledig ingericht en klaar voor gebruik! Wilt u de unit gebruiken voor andere bedrijfsdoeleinden dan de huidige? De indeling is flexibel en kan worden aangepast aan uw bedrijfsactiviteiten. Met voldoende ruimte voor opslag en creatieve inrichtingsopties kunt u uw bedrijf op de meest effectieve manier runnen.

KORTE OMSCHRIJVING
De unit heeft een bruto vloeroppervlakte van 134m2, verdeeld over twee verdiepingen met aan de voorkant een grote raampartij dat veel daglicht naar binnen brengt. De begane grond wordt momenteel gebruikt als showroom en de verdieping wordt deels als showroom en deels als kantoor gebruikt. Op de verdieping zijn ook de keuken en het toilet te vinden. Ook in de opzet van het buitenterrein is rekening gehouden met de behoeften van de ondernemer. Er zijn voldoende parkeerplaatsen direct voor de deur beschikbaar. De brede weg loopt rondom het gebouw waardoor elke unit goed bereikbaar is, ook met grotere bussen en aanhangers.

LIGGING
De bereikbaarheid is uitstekend te noemen. Dit komt mede door de ligging aan de rondweg met daarbij directe verbinding tussen de Rijksweg A28 en de N310.

BESTEMMING
Let er op dat u zelf bij de gemeente toetst of uw bedrijfsactiviteiten in overeenstemming zijn met het vigerende bestemmingsplan voor dit bedrijfsverzamelgebouw.
Aarzel niet om deze kans te grijpen om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging in te plannen of uw vragen te stellen. Wij beantwoorden deze graag voor u!

Lees volledige beschrijving Sluit volledige beschrijving

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 219.000,-
Koop conditie
k.k.
Status
Beschikbaar
Type aanvaarding
in overleg

Oppervlakten

Oppervlakte bedrijfshal
134 m2

Benieuwd naar
dit pand?

Bel ons Stuur mail
Telefonisch bereikbaar tot 17:30

App je vraag
Per chat bereikbaar tot 21:00

Chat met ons
Per chat bereikbaar tot 21:00