Naar woningmakelaars

Industrieweg 64D

8071 CV Nunspeet

€ 1.200,-

Foto's

Omschrijving

Te huur aangeboden, in 2021 gebouwde unit in een representatief bedrijfsverzamelgebouw gelegen op een goede locatie op bedrijventerrein “De Feithenhof” te Nunspeet. De bedrijfsunit voldoet aan de nieuwste normen van het bouwbesluit, waardoor aan alle gemeentelijke eisen ruimschoots wordt voldaan.

LIGGING
Bedrijventerrein Feithenhof is in 2009 gerevitaliseerd waarna het een moderne en groene uitstraling heeft gekregen. Het trein- en busstation zijn op loopafstand en de rijksweg A28 ligt op enkele kilometers. Op het bedrijventerrein zijn zeer verschillende bedrijven aanwezig, niet alleen qua omvang maar ook wat karakter en branche betreft met overwegend lichte tot middelzware bedrijvigheid. Shimano, Prominent en Jan Kuipers zijn voorbeelden van deze verschillende internationale, landelijke en regionale bekende bedrijven.

KORTE OMSCHRIJVING
Dit bedrijfsverzamelgebouw bestaat uit 5 bedrijfsunits. Deze hoekunit heeft een bruto vloeroppervlak van 136 m². Op de verdieping van elke unit is een ruimte gecreëerd met een bruto oppervlak van 30 m² bereikbaar via een vaste trap. De begane grondvloer is monolithisch afgewerkt en op de verdiepingsvloer is houten balklaag voorzien van houten vloerbeschot.

De begane grond kan gebruikt worden als opslag- en werkruimte. De verdieping kan gebruikt worden als kantoorruimte maar is eveneens geschikt voor opslag van lichte materialen gezien de vloerbelasting. De units zijn daarom geschikt voor zeer uiteenlopende doeleinden. Ook in de opzet van het buitenterrein is rekening gehouden met de behoeften van de ondernemer. Er zijn voldoende parkeerplaatsen direct voor de deur beschikbaar. Doordat de deuren aan de voorzijde van het gebouw zijn gesitueerd hebben alle units een uitstekende ontsluiting op de Industrieweg. De overheaddeur heeft een ruime afmeting van 4,2 x 3,5 meter (bxh) zodat binnenrijden met een grote bus of camper mogelijk is. Op de begane grond is een toilet gerealiseerd en op de verdieping zijn voorbereidingen getroffen voor het plaatsen van een pantry.

Lees volledige beschrijving Sluit volledige beschrijving

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 1.200,-
Huur conditie
per maand
Status
Beschikbaar
Type aanvaarding
per datum
Datum aanvaarding
1 October 2023

Oppervlakten

Oppervlakte bedrijfshal
132 m2
Oppervlakte kantoor
30 m2

Benieuwd naar
dit pand?

Bel ons Stuur mail
Telefonisch bereikbaar tot 17:30

App je vraag
Per chat bereikbaar tot 21:00

Chat met ons
Per chat bereikbaar tot 21:00