Naar woningmakelaars

hoek Elburgerweg - Steenzolder

8071 TA Nunspeet

€ 230.000,-

Foto's

Omschrijving

DE VRAAGPRIJS DIENT TE WORDEN GEZIEN ALS EEN BIEDEN VANAF PRIJS

OMSCHRIJVING
Namens de gemeente Nunspeet bieden wij u te koop aan, BEDRIJFSKAVEL voor het bouwen van een bedrijfspand, gelegen op een goede locatie op de hoek Elburgerweg en de Steenzolder te Nunspeet, de kavel heeft een oppervlakte van circa 1.516 m². Voor de voorwaarden van de bestemming verwijzen wij naar het kavelpaspoort van de gemeente Nunspeet.

BOUWKUNDIGE INFORMATIE
Hoofdgebouw: minimaal 7 meter breed en 9 meter diep, maximaal 12 meter breed en 12 meter diep. Goothoogte: maximaal 4,5 meter bij 1 laag met kap, 6 meter bij 2 lagen met kap, voorgevel aan de zuid zijde. Bijgebouw: maximale goothoogte 3,5 meter, maximale bouwhoogte 5 meter, aan de noord- of westzijde.

BESTEMMING Gemengd:
A. Bedrijven in de categorieën 1 van de Staat van bedrijfsactiviteiten
B. Dienstverlening
C. Kantoren (zonder baliefunctie)
D. Maatschappelijke voorzieningen
Voor de verdere regelgeving verwijzen wij u graag naar het kavelpaspoort welke op pagina 10 e.v. van de brochure zichtbaar is en naar ‘Regels op de kaart’ https://omgevingswet.overheid.nl/regels-op-de-kaart/.

Bij strijdigheid tussen deze brochure, het kavelpaspoort en het Bestemmingsplan, prevaleert het Bestemmingsplan.

OVERIGE INFORMATIE
In de voorgelegen weg zijn alle nutsvoorzieningen aanwezig. Op de website aansluitingen.nl vindt u meer informatie omtrent de kosten voor het aansluiten op nutsvoorzieningen. Het perceel moet nog kadastraal worden gesplitst (kosten voor rekening van de koper). Verkoper levert grond geschikt voor beoogd gebruik.

VERKOOPPROCEDURE
De kavel word aangeboden voor een koopsom vanaf € 230.000,- k.k., exclusief 21% B.T.W.
De gunning van de bedrijfskavel zal plaats vinden aan de hoogste bieder en bij 2 of meer gelijke hoogste biedingen, zal de notaris een loting uitvoeren. De inschrijfformulieren met bijlagen dienen uiterlijk 10 juli 2024 om 09:30 uur in een gesloten envelop, aan de balie, bij Elan Notarissen aan de Laan 44 te Nunspeet afgegeven te zijn en zullen daarna door de notaris worden geopend. Uiterlijk 1 week na de inschrijftermijn ontvangt u van de makelaar bericht over de voorlopige gunning.
De gemeente Nunspeet behoudt zich het recht voor de kavel niet te gunnen.

U kunt de periode t/m 10 juli 2024 gebruiken om e.e.a. voor te bereiden en te kijken op https://omgevingswet.overheid.nl/regels-op-de-kaart/of uw bedrijfsactiviteiten in overeenstemming zijn met het vigerende bestemmingsplan voor uw bedrijf. Tevens adviseren wij u alvast voorbereidingen te treffen voor een eventuele financiering.

Het enige voorbehoud dat een inschrijver kan maken, is een financieringsvoorbehoud voor de koopsom van de kavel te vermeerderen met de geschatte redelijke bouwkosten.

Lees volledige beschrijving Sluit volledige beschrijving

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 230.000,-
Koop conditie
k.k.
Status
Beschikbaar
Type aanvaarding
in overleg

Oppervlakten

Oppervlakte bedrijfshal
250 m2

Benieuwd naar
dit pand?

Bel ons Stuur mail
Telefonisch bereikbaar tot 17:30

App je vraag
Per chat bereikbaar tot 21:00

Chat met ons
Per chat bereikbaar tot 21:00