Naar woningmakelaars

Gunningweg Fase III

8072 PD Nunspeet

Onder optie € 98.500,-

Foto's

Omschrijving

Te koop, nieuw te bouwen bedrijfsunits in een representatief bedrijfsverzamelgebouw, opgesplitst in 2 delen, gelegen op een goede locatie aan de rondweg op bedrijventerrein De Kolk te Nunspeet. De bedrijfsunits voldoen aan de nieuwste normen van het bouwbesluit. De units worden casco opgeleverd en kan middels de aangeboden opties worden uitgebreid. Te denken valt aan vloerverwarming / verdiepingsvloer of een elektrische bediening van de overheaddeur.

LIGGING
Gelegen op een uitstekende zicht locatie aan de rand van het in realisatie zijnde bedrijventerrein De Kolk te Nunspeet. De bereikbaarheid is uitstekend te noemen. Dit komt mede door de ligging aan de rondweg met daarbij directe verbinding naar de Rijksweg A28.

KORTE OMSCHRIJVING
Dit project bestaat uit 24 bedrijfsunits gelegen op eigen grond. Elke unit heeft een bruto vloeroppervlakte van ca. 60 m2. De begane grond kan gebruikt worden als opslag- en werkruimte. Daarnaast is het mogelijk om bij een aantal units een verdiepingsvloer te creëren zodat deze in gebruik kan worden genomen ten behoeve van opslag of kantoor. De units zijn mede hierdoor geschikt voor zeer uiteenlopende doeleinden. Ook in de opzet van het buitenterrein is rekening gehouden met de behoeften van de ondernemer. Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Daarnaast is het buitenterrein is volledig verhard zodat elke unit goed bereikbaar is.

BESTEMMING
Let er op dat u zelf bij de gemeente toetst of uw bedrijfsactiviteiten in overeenstemming zijn met het vigerende bestemmingsplan voor dit bedrijfsverzamelgebouw.

KOOPCONTRACT
Model koopovereenkomst voor Bedrijfs-onroerend goed (model 2014).

LET OP
Totdat de bouwvergunning is verleend kunnen de tekeningen wijzigen.

Lees volledige beschrijving Sluit volledige beschrijving

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 98.500,-
Koop conditie
v.o.n.
Status
Onder optie
Type aanvaarding
in overleg

Oppervlakten

Oppervlakte bedrijfshal
60 m2

Benieuwd naar
dit pand?

Bel ons Stuur mail
Telefonisch bereikbaar tot 17:30

App je vraag
Per chat bereikbaar tot 21:00

Chat met ons
Per chat bereikbaar tot 21:00