Naar woningmakelaars

Gunningweg bouwkavel 1 en 2

8072 PD Nunspeet

€ 599.500,-

Foto's

Omschrijving

WONEN EN WERKEN, HET KAN AAN DE GUNNINGWEG IN NUNSPEET

Te koop aangeboden, 2 ROYALE BOUWKAVELS VOOR HET REALISEREN VAN EEN VRIJSTAANDE BEDRIJFSWONING incl. 2 BEDRIJFSUNITS in het naastgelegen bedrijfsverzamelgebouw. Op de beide kavels mag een vrijstaande bedrijfswoning worden gebouwd binnen het ruime bouwblok met een maximale nokhoogte van 9 meter en een goothoogte van 4 meter.

Bouwkavel 1: perceeloppervlakte 1.670 m² inclusief units 1 en 12
Bouwkavel 2: perceeloppervlakte 1.595 m² inclusief units 13 en 28

De 2 units hebben afzonderlijke oppervlaktes van 60m² en zijn ook te koppelen met elkaar zodat een vloeroppervlakte ontstaat van 120m² op de begane grond. Ook het toepassen van een verdiepingsvloer behoort tot de mogelijkheden. Optioneel is een uitbreiding van de bedrijfsruimte met nog eens 2 units zodat een ruimte kan ontstaan van 240m². U kunt het terrein ontsluiten aan zowel de voorzijde als ook aan de achterzijde van het perceel. Er is voor de ontsluiting namelijk een recht van overpad gevestigd.

LIGGING
Gelegen op een uitstekende zicht locatie aan de rand van het in realisatie zijnde bedrijventerrein De Kolk te Nunspeet. De bereikbaarheid is uitstekend te noemen. Dit komt mede door de ligging aan de rondweg met daarbij directe verbinding naar de Rijksweg A28.

KORTE OMSCHRIJVING
Dit project bestaat uit een bouwkavel met 2 bedrijfsunits gelegen op eigen grond. Elke unit heeft een bruto vloeroppervlakte van ca. 60 m2. De begane grond kan gebruikt worden als opslag- en werkruimte. Daarnaast is het mogelijk om bij deze units een verdiepingsvloer aan te brengen zodat deze in gebruik kan worden genomen ten behoeve van opslag of kantoor. De units zijn mede hierdoor geschikt voor zeer uiteenlopende doeleinden. Ook in de opzet van het buitenterrein is rekening gehouden met de behoeften van de ondernemer. Er is buiten het bouwblok voldoende buitenterrein aanwezig.

BESTEMMING
Let er op dat u zelf bij de gemeente toetst of uw bedrijfsactiviteiten in overeenstemming zijn met het vigerende bestemmingsplan voor dit bedrijfsverzamelgebouw.

KOOPCONTRACT
Model koopovereenkomst voor Bedrijfs-onroerend goed (model 2014).

LET OP
Totdat de bouwvergunning is verleend kunnen de tekeningen wijzigen.

Lees volledige beschrijving Sluit volledige beschrijving

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 599.500,-
Koop conditie
v.o.n.
Status
Beschikbaar
Type aanvaarding
in overleg

Oppervlakten

Oppervlakte bedrijfshal
120 m2

Benieuwd naar
dit pand?

Bel ons Stuur mail
Telefonisch bereikbaar tot 17:30

App je vraag
Per chat bereikbaar tot 21:00

Chat met ons
Per chat bereikbaar tot 21:00