Naar woningmakelaars

Elburgerweg 29a

8071 TA Nunspeet

€ 115,-

Foto's

Omschrijving

Onderzoek toont aan dat mensen die sporten, beter op de werkvloer presteren. In dit geval bent u bij dit object aan het juiste adres! Op de begane grond van dit fraaie complex bevindt zich namelijk een moderne sportclub. Op de eerste verdieping van dit fraaie complex mogen wij u deze zelfstandige commerciële ruimte aanbieden.

De ruimte heeft een vloeroppervlak van ongeveer 200 m² VVO (Verhuurbaar Vloeroppervlak) en maakt deel uit van een gebouw waarin onder andere een Any-Time Fitness en een Fysiopraktijk zijn gevestigd. .

De verdieping is voorzien van grote dakramen en een dakkapel, wat zorgt voor veel natuurlijk daglicht en een aangename werkomgeving. De hoge nok van het gebouw draagt bij aan een ruimtelijk gevoel. De locatie van het kantoor is uitstekend, gelegen aan de doorgaande Elburgerweg (N310) tegenover Nestlé. De rijksweg A28 en het NS-station zijn binnen 5 autominuten bereikbaar.

Het buitenterrein is bestraat en voorzien van genoeg parkeervakken. De parkeervoorziening wordt gedeeld met andere gebruikers van het bedrijfscomplex.

Wat betreft het opleveringsniveau wordt de vermelde huurprijs aangeboden voor een ‘casco’ oplevering van het gehuurde. Dit betekent dat het kantoor in een basisstaat wordt opgeleverd. Eventuele wijzigingen in het afwerkingsniveau zijn bespreekbaar. Het kantoor is voorzien van een warmtepompinstallatie, een liftinstallatie, eigen toiletgroepen en een pantry.

Enkele voorwaarden met betrekking tot de huur zijn als volgt:

– De huursom wordt vermeerderd met omzetbelasting (btw).
– Betaling vindt plaats per maand vooraf.
– De huurder dient een bankgarantie te stellen of een waarborgsom te betalen voorafgaand aan de huurperiode, ter grootte van drie maanden huur inclusief btw.
– De huurovereenkomst wordt opgesteld volgens het ROZ-model voor kantoorruimte en andere bedrijfsruimte.
– De initiële huurperiode bedraagt 5 jaar, met een optie tot verlenging van nog eens 5 jaar.
– De huurprijs zal jaarlijks geïndexeerd worden volgens de algemene voorwaarden van de huurovereenkomst.
– Servicekosten zullen worden opgenomen in de overeenkomst.
– De ruimte is gereed voor verdere afbouw.

Aanvaarding in overleg.

Lees volledige beschrijving Sluit volledige beschrijving

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 115,-
Huur conditie
per vierkante meter per jaar
Status
Beschikbaar
Type aanvaarding
in overleg

Benieuwd naar
dit pand?

Bel ons Stuur mail
Telefonisch bereikbaar tot 17:30

App je vraag
Per chat bereikbaar tot 21:00

Chat met ons
Per chat bereikbaar tot 21:00