Naar woningmakelaars

Advisering (her)ontwikkelingslocaties in Nunspeet en omgeving

Van de Loosdrecht Woning- en Bedrijfsmakelaars is gespecialiseerd in de advisering van (her)ontwikkelingslocaties ten behoeve van nieuwbouw. Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel know-how in huis en kunnen wij een compleet advies geven over de (her)ontwikkelinglocaties.

Project­ontwikkeling in Nunspeet

Projectontwikkeling is een veelomvattend en ingrijpend proces. Het eerste waar wij naar kijken is of een locatie voldoende kansen en mogelijkheden biedt voor de ontwikkeling van uw ideeën. We denken actief met u mee, zodat u het meeste haalt uit uw investering.

Voorfase van planontwikkeling

In de voorfase van de planontwikkeling stellen we alle onderwerpen aan de orde die belangrijk zijn. Hierbij kunt u denken aan: de ontsluiting, de voorzieningen, locatiekenmerken, het milieu en natuurlijk de plaatselijke woningmarkt. 
Voorfase van planontwikkeling

Kansen en bedreigingen

Op basis van de voorfase worden de kansen en bedreigingen duidelijk en kunt u besluiten wel of niet verder te gaan met de ontwikkeling. In dit proces wordt er nauw samengewerkt met ontwikkelaars, architecten, aannemers en gemeentelijke instanties. Hiermee wordt de basis gelegd voor de succesvolle afronding van een (her)ontwikkelingsproject.
Kansen en bedreigingen

Planologische en fiscale mogelijkheden

Om goed te kunnen inspelen op de planologische en fiscale mogelijkheden en bedreigingen raden wij u aan vanaf de start u te laten ondersteunen door ons kantoor.
Planologische en fiscale mogelijkheden

Succesvolle ontwikkelingslocaties

Voorbeelden van een aantal mede door ons succesvol afgeronde (her)ontwikkelingslocaties zijn:

  • 4 agrarische bedrijven aan de Stakenbergweg in Elspeet in functie veranderd naar woningbouw;
  • 7 woningen achter de Kempersweg 35 in Elspeet (voormalig agrarisch bedrijf);
  • Terrein Plesmanlaan in Nunspeet (voormalige houthandel Vosselman): kleinschalige villawijk “Schorsendal” met 21 vrijstaande villa’s.