Naar bedrijfsmakelaars
Ons bord in een voortuin gespot?

Vul de code van het bord hier in en bekijk alle details

DE MAKELAAR VAN NUNSPEET: MAKELAAR VAN DE LOOSDRECHT

Makelaar Van de Loosdrecht uit Nunspeet is sinds 1941 een familiebedrijf met passie voor makelaardij en mensen. Door onze jarenlange ervaring kennen we de huizenmarkt in Nunspeet en omgeving als onze broekzak. Aandacht voor mensen en het verhaal van een huis staan centraal in onze dienstverlening als makelaar.

9.2 .0

Mensen beoordelen onze aankoop met een 9.2

9.7 .0

Mensen beoordelen onze verkoop met een 9.7

80

We bestaan inmiddels al 80 jaar.

TEAM VAN DE LOOSDRECHT MAKELAARS

Kenmerkend voor ons makelaarskantoor in Nunspeet is de toegankelijke, open communicatie, korte lijnen en een enthousiast team. Rosalie zorgt voor een warm welkom en houdt zich bezig met social media. Het bouwkundige inzicht van Jarik en zijn heldere communicatie geven u duidelijkheid over de staat van een woning. AartJan is een gedreven makelaar in hart en nieren en denkt in oplossingen. Daarnaast is AartJan de énige makelaar in Nunspeet die bedrijfsmatig onroerendgoed mag taxeren. Het zorgzame karakter van Dinie maakt van haar een echte gastvrouw. Onzichtbaar voor u zorgt Hanneke voor de financiële administratie.

BENIEUWD? VRAAG VRIJBLIJVEND EEN GESPREK AAN

Uw huis verkopen doet u niet iedere dag. Duidelijkheid over de huidige waarde en verkooptijd is belangrijk. Als ervaren NVM verkoopmakelaars zorgen we voor een juiste balans tussen vraagprijs, presentatie en promotie. Wij gaan altijd voor de hoogst haalbare verkoopprijs, niet voor de snelle verkoop. Door net wat meer tijd te nemen, krijgt u een eerlijk én hoger bod.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over kopen of huren

Voordat u actief op zoek gaat naar een woning is het belangrijk om te weten wat u kan lenen. Hiervoor kan u het beste een afspraak maken bij een bank of financieel adviseur. 

Door te weten wat uw budget is kan de aankoopmakelaar u beter begeleiden zodra er een bod uitgebracht moet worden.

De aankoopmakelaars van Van de Loosdrecht luisteren goed naar uw woonwensen, stellen vragen en gaan actief op zoek. Ze kijken tijdens een bezichtiging objectief, kritisch, durven u ook te adviseren om een huis niet te kopen én geven aan waarom zij dat vinden.

Dit hangt van meerdere factoren af en gaat daarom altijd in overleg met de aankoopmakelaar. Wel is het zo dat als de aankoopmakelaar u niet heeft kunnen helpen met de aankoop van een woning er geen kosten worden berekend.

Over verkopen

Bij het bepalen van de juiste verkoopprijs van uw huis spelen onder andere de bouwkundige staat, het onderhoud, de afwerking, locatie en de grootte van het perceel een belangrijke rol. Met onze ervaring, marktkennis en een uitgebreid vooronderzoek, stellen we een realistische en hoogste haalbare vraagprijs van uw huis vast. Een waardebepaling is bij ons altijd gratis en geheel vrijblijvend.

Om ervoor te zorgen dat uw huis een grote groep potentiële kopers aanspreekt, maken we samen uw huis verkoopklaar. We stellen samen de vraagprijs vast en zetten uw huis op het juiste moment op de markt. Ook geven we tips waarmee u uw huis aantrekkelijker maakt voor kopers. 

Onze vaste fotograaf zet uw huis zo optimaal, maar ook realistisch, mogelijk op de foto. Ook zorgen we voor uitgebreide kleurenplattegronden van het huis, inclusief een NEN-2580 meetrapportage. Deze gegevens verwerken we in een unieke glossy woningbrochure. Met een video maken we de presentatie compleet.

Om een woning optimaal te presenteren en het gewenste resultaat te behalen, bieden wij onder andere in ons verkooppakket aan. Dit is een stevige basis om met de verkoop van start te gaan. Mocht de situatie erom vragen, dan kunnen we in overleg andere tools aanpakken.

Het verkooppakket bestaat uit:

 • Het meest uitgebreide Funda presentatie- en marketingpakket Inclusief plaatsing van een  video, plattegronden en 3D-foto’s
 • Een professionele fotograaf
 • Professioneel opgemaakte plattegronden van uw huis volgens NEN-2850
 • Een professionele woningvideo
 • Een schitterende glossy woningbrochure
 • Het ‘TE KOOP’ bord in de tuin of op het raam
 • Een actieve social media campagne

Over taxeren

Er zijn verschillende redenen waarom u een taxatierapport van uw woning nodig heeft:

 • Het aanvragen van een hypotheek bij het kopen van een woning
 • Wijzigen van uw lopende hypotheek, bijvoorbeeld bij een lager rentepercentage
 • U wilt de waarde vastleggen bij bijvoorbeeld echtscheiding of overlijden
 • U wilt de waarde vastleggen in het kader van de WOZ (Wet Waardering Onroerende Zaken)
 • U gaat verbouwen en de bank wil weten wat uw woning waard is na de verbouwing

Dit doen wij in een straal van 20 kilometer vanaf Nunspeet. Wilt u ons inschakelen om een taxatie uit te laten voeren? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Vanaf het moment dat de taxateur is langs geweest ontvangt u binnen 5 werkdagen het rapport. 

Over onze werkwijze

Zijn wij telefonisch even niet bereikbaar? Dan bellen we u altijd zo spoedig mogelijk terug. Wij zijn op werkdagen van 08.30 – 12:30 uur en 13:30- 17.30 uur bereikbaar. In geval van zon- en feestdagen reageren we altijd de eerstvolgende werkdag. Ons streven is om een e-mail nog dezelfde werkdag te beantwoorden.  

Vanaf het eerste kennismakingsgesprek duurt het gemiddeld nog twee tot maximaal vier weken voordat uw woning officieel in de verkoop komt. Dit is natuurlijk sterk afhankelijk van hoeveel tijd er nog in het verkoopklaar maken van de woning gaat zitten.

Een ander belangrijk onderdeel van onze verkoopstrategie is de presentatie van de woning. Wij halen alles uit de kast als het gaat om het presenteren van de woning. Wij geloven dat door een optimale woningpresentatie uw huis niet alleen sneller verkocht wordt, maar ook meer oplevert onderaan de streep. Onze eigen fotograaf speelt een belangrijk aandeel bij de woningpresentatie.

Net zoals andere makelaars, maken wij gebruik van de reguliere verkoopkanalen zoals Funda. Daarnaast richten wij ons in het bijzonder op de specifieke doelgroep die past bij uw woning. Dit doen we onder meer door slim gebruik te maken van Google, en het inzetten van onze social media kanalen, zoals Facebook, Instagram en bedrijfsmatig voor LinkedIn. 

Wij kiezen als kantoor voor een persoonlijke benadering. Daarom kan u na iedere bezichtiging van uw woning, een telefoontje van ons verwachten waarin we een kort verslag doen van onze bevindingen van de bezichtiging. Dat is tevens ook een handig moment waarop u eventuele vragen aan ons kan stellen of andere zaken kunt bespreken. 

Op zoek naar een woning?
Plaats gratis zoekopdracht